Живка, Мартина, Кирил и Пламен са финалисти във „Фермата“ 7

След повече от три месеци лишения, тежък труд, емоционални турбуленции и драматични битки на Арената, само две жени и двама мъже от общо 22-ма участници си извоюваха място на финала на седмия сезон на „Фермата: Време за пробуждане“. Водачката на високопланински камион Живка Ролева, собственичката на салон за красота Мартина Чанева, актьорът Кирил Михов и бизнесменът Пламен Пеев заслужено стигнаха до последната права и ще се борят за титлата и наградата от 100 000 лева на 18 декември по bTV от 20.00 ч. Зрителите ще имат възможността да проследят развръзката и онлайн, в 360-градусов стрийм.

Победителят ще бъде определен от сбора на три компонента: предстоящите битки, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат представители от всички сезони на предаването и зрителския вот. Линиите са гласуване вече са отворени. За Пламен може да се гласува на кратък номер 1633, за Кирил – на 1634, за Живка – на 1635 и за Мартина – на 1636.

YouTube

Последната седмица от „Фермата“ донесе бурни преживявания на участниците – някои от тях се сбогуваха със свито сърце с предаването, а други, щастливи, тържествуваха като финалисти. Стефан Григоров, който беше един от най-балансираните и аналитични мъже в стопанството, преживя загуба на Арената от актьора Кирил Михов и напусна риалитито. Въпреки че поведе при преминаването през трасе с препятствия и висенето на греда, IT предприемачът не успя да запази преднината си. Съперникът му обърна играта като демонстрира по-голяма бързина и сръчност при сеченето на талпи, рязането на дъски и пренасянето на вода с менци, спечели двубоя и се класира на финала.

Последният женски елиминационен дуел също разби надеждите на една от участничките да стигне до последната права. Трансформационният лидер Ваня Павлова, която отстрани четири свои съпернички в хода на предаването, на свой ред беше победена от собственичката на салон за красота Мартина Чанева. Макар и ветеран на Арената, тя се представи по-слабо в битките за сила и издръжливост, а конкурентката й триумфира и се присъедини към другите трима финалисти Живка, Кирил и Пламен. 

Верни на посланието на седмия сезон на предаването „Време за пробуждане“, отпадналите участници загърбиха различията си, обединиха се и заедно влязоха в стопанството, за да сложат финалните щрихи на благородната си мисия – възстановяването на тънещия в забрава манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума. Благодарение на огромните усилия на всеки един от тях светата обител възкръсна за нов живот и вече е готова да посрещне както монасите, така и миряните.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе