Кметът Денчо Бояджиев се срещна с председатели на пенсионерски клубове от общината

Кметът Денчо Бояджиев се срещна с председатели на пенсионерски клубове от общината. Посещението на представителите на третата възраст е традиционно за края на годината.

Пред тях г-н Бояджиев обобщи, че общинската управа изпраща плодотворна година по отношение на инвестиционната си програма. В инфраструктура вложените средства са около 4 милиона лева, с които са ремонтирани основни пътни артерии в областния град, а също и улици в останалите населени места. Кметът Денчо Бояджиев представи пред пенсионерите и част от идеите на местната управа за реализация през 2022 г. Сред тях са: проектиране на сградата на ДНА за заседания на Общинския съвет и ритуална зала; изграждане на трета клетка и сепарираща инсталация на Регионалното депо за отпадъци; реконструкция на Градския парк и други.

Кметът пожела на председателите на пенсионерските клубове, а чрез тях и на членовете на организациите, здраве и успехи през Новата година.

От името на пенсионерските организации областният им лидер Иванка Добрева благодари на Кмета Денчо Бояджиев за доброто сътрудничество и подкрепа на организираната им дейност.

Гостите получиха и административни подаръци от Община Разград – календари, тефтери и химикали с логото на местната управа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе