За втора поредна година без тържество и заря на площада в Разград

Снимка: Мехмед Азиз

Във връзка с въведените противоепидемични мерки заради разпространението на COVID-19 Община Разград за втора поредна година няма да организира общоградско тържество и заря за посрещане на Новата година.

Ръководството на Община Разград изразява съжаление, че традиционното масово събитие няма да се проведе заради ограниченията за събиране на много хора и опасността от разпространение на заразата, но счита, че здравето на жителите и гостите на общината е най-важно. Затова им пожелава най-вече здрава и успешна 2022 г., нека я посрещнем с близките си хора и с надежда за просперитет и благоденствие!

YouTube

Община Разград призовава жителите и гостите на града също да спазват регламентираните противоепидемични мерки, както и законодателството, свързано с употребата на пиротехнически средства, като ги закупуват само от обекти с разрешение за търговия с пиротехника и ги използват на разрешени за това места и по начин, който не застрашава живота и здравето на околните хора и на техните домашни любимци.   

Традиционното новогодишното приветствие на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев също няма да бъде излъчвано на видеостената на Общинския културен център, но ще може да се види в нощта на 31 декември срещу 1 януари по телевизия КИС 13 и на Фейсбук страницата на Община Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе