Частични местни избори в Разградско

Снимка: Мехмед Азиз

В село Райнино, община Исперих, Разградска област се провеждат частични избори за кмет на кметство. Правомощията на досегашния кмет бяха предсрочно прекратени, след като по съдебен път се установи, че не е изпълнил изискванията да прекрати в законовия срок извършваната от него търговска дейност.

YouTube

В село Драгомъж, община Исперих, Разградска област се провеждат частични избори за кмет на кметство. Правомощията на досегашния кмет бяха предсрочно прекратени, след като по съдебен път се установи, че не е изпълнил изискванията да прекрати в законовия срок извършваната от него търговска дейност.

В село Тодорово, община Исперих, Разградска област се провеждат частични избори за кмет на кметство. Правомощията на досегашния кмет бяха предсрочно прекратени, след като по съдебен път се установи, че не е изпълнил изискванията да прекрати в законовия срок извършваната от него търговска дейност.

В село Йонково, община Исперих, Разградска област се провеждат частични избори за кмет на кметство. Правомощията на досегашния кмет бяха предсрочно прекратени, след като по съдебен път се установи, че не е изпълнил изискванията да прекрати в законовия срок извършваната от него търговска дейност. Част от гласоподавателите – възрастни и трудноподвижни гласуват в мобилна секция.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе