Връчиха купите на призьорите от група „Д” на Държавното първенство по волейбол в Регион „Добруджа”

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев връчи купите на призьорите от турнир от група „Д” на Държавното първенство по волейбол в Регион „Добруджа”. Разград бе домакин на турнира за девойки до 18-годишна възраст, срещите се играха в спортна зала „Лудогорец”.

YouTube

Турнирът се проведе в памет на учителя по физкултура в ППМГ”Акад. Никола Обрешков” Георги Димитров-Гецата, който почина преди няколко месеца от тежко заболяване. „Със сформирането на училищен отбор по волейбол, който 6 поредни години е първенец в Ученическата волейболна лига, Димитров има голям принос за развитието на този спорт в Лудогорието” – обясни председателят на ВК”Лудогорец” Здравко Душков. Част от възпитаничките на Георги Димитров играят и в отбора до 18 години на ВК”Лудогорец”.

Турнирът започна с минута мълчание и станаве на крака в памет на Георги Димитров-Гецата.
Купите от турнира днес бяха връчени от заместник-кмета Добрин Добрев след срещата между ВК”Добруджа-07”-Добрич и ВК”Лудогорец”, завършила при резултат 3:0 гейма за гостуващия тим.

Момичетата от ВК”Добруджа-07” получиха купата за първо място в турнира, а от ВК”Лудогорец” – за второ място. Трети в турнира са връстничките им от Велики Преслав.

Председателят на ВК”Лудогорец” Здравко Душков изрази благодарност към всички, които подпомагат развитието на разградския клуб: Община Разград, Румен Димитров – член на УС на клуба, Огнян Обрешков, „Иноксис”ООД, Ветеринарен център „Вива вет”.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе