Вълците до 12 години с домакинство в зала „Лудогорец“

Днес в борба за челното място момчетата до 12 години на СКБ „Вълци-Разград“ посрещат на собствен терен отборите от топ 5 в зона Добруджа. Това е вторият кръг от зоналноо първенство в тази възраст, като Вълците са втори с равни показатели с първия „Доростол“ Силистра. Именно затова и днес решаващ ще е директният сблъсък между двата отбора, който по програма започва в 14:15 ч.

Ето и цялата програма на турнирния ден:

YouTube

  • 09:00 ч. – Шумен – Вълци Разград
  • 10:45 ч. – Доростол (Силистра) – СКБ – Черно Море Тича
  • 12:30 ч. – Шумен – Ънстопабъл (Добрич)
  • 14:15 ч. – Вълци Разград – Доростол (Силистра)                                                                                                       
  • 16:00 ч. – Черно Море Тича – Ънстопабъл (Добрич)

В събота и неделя (12-13.03) Вълците ще пътуват към Бургас, където момичетата до 14 години се изправят срещу местния „Черноморец Бургас“ в битка от Елитна група Изток. На следващия ден момчетата до 14 години се изправят срещу два морски отбора – Стар Баскет (Варна) и Свети Влас в борба за 1-4 място в I-ва дивизия Изток.

Участията на рекордните 11 отбора и повече от 100 състезатели на спортен клуб по баскетбол „Вълци-Разград“ в държавните първенства е възможно благодарение на подкрепата на „Амета“ с марката „Лудогорско пиле“. Тази година отборите на клуба се борят за челните места в България – и това е плод както на огромния им труд, така и на неизменната подкрепа на всички родители и спонсори. Ето защо целият екип на „Вълци-Разград“ изказва огромни благодарности към всички частни или юридически лица, които подпомагат идеята децата да спортуват и да развиват лидерски качества, калявайки своя характер в битки на баскетболния терен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе