Важна информация преди Лудогорец – Левски в неделя

Снимка: ludogorets.com

ОДМВР – Разград съобщава, че предприема следните мерки за обезпечаване на обществения ред във връзка с футболната среща между ПФК “Лудогорец”  и ПФК “Левски-1914”, която ще се проведе на 13 март 2022 г. от 17.45 часа на стадион “Хювефарма арена”:

  1. От 15:30 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.
  2. Във връзка с провеждането на шествие от привържениците на ПФК „Левски -1914“ за времето от 16.00 до 17.00ч на 13.03.2022г. поетапно ще бъде ограничено движението на ППС по бул. „Априлско въстание“, ул.“Странджа“, ул.“Добруджа“, бул.“Княз Борис“, ул.“Ветеринарна“ и ул.“Северен булевард“.
  3. Категорично се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали.
  4. На стадиона не се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване.
  5. Няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества.
  6. Няма да се допуска внасянето на бутилки, флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор.
  7. Не се допускат малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване съгласно чл.8, ал.7 от Закона за закрила на детето.
  8. Ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети, съгласно чл.20 от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия.
  9. Всички посетители на стадиона са длъжни да носят документ за самоличност.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе