ОП “Ученическо столово хранене и почивно дело“ с титуляр на директорския пост

Светослав Неделчев спечели конкурса за директор на ОП“Ученическо столово хранене и почивно дело“ и от днес, 28 март, е титуляр на този пост.

Светослав Неделчев е завършил Математическа гимназия „Акад. Н.Обрешков“, има магистърска степен по история от ВТУ“Кирил и Методий“-Велико Търново, доктор на философските науки от Академия за обществени науки в Москва, мениджър по финансов мениджмънт на туризма от Стопанска академия „Д.Ценов“-Свищов и магистър  по маркетинг от Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий“.

YouTube

Работил е в различни обществени организации в Разград, Сеново, Цар Калоян и Ветово, както и като преподавател по история и философия в Хуманитарна гимназия „Акад. Ан.Явашов“; главен редактор в ТВ“Глобо-Разград“; началник отдел „Маркетинг и реклама“ в „Орел-Разград“; преподавател по история и философия в ПГИ“Робер Шуман“. Светослав Неделчев е работил в ОП“Ученическо столово хранене и почивно дело“ общо 18 години, от 2000 до 2002 г. – като председател на Съвета на директорите на „Столово хранене“ЕАД, от 2002 до 2016 г. е директор на ОП“Ученическо столово хранене и почивно дело“, а от 2020 г. до провеждането на конкурса изпълнява тази длъжност.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе