Детското отделение в кубратската болница бе освежено с рисунки

 Както беше обявено по-рано, МКБППМН-Кубрат осигури рисунки в навечерието на 7 април-световният ден на здравето и професионалният празник  на здравните  работници  за освежаване приемната на детското отделение на кубратската болница.  Рисунките са дело на деца от Кубрат и Самуил. Подбора на рисунките, които по-късно бяха сложени в рамка направи старшата медицинска сестра на отделението Гьонюл Икизова . С това първият етап от реализирането на образователно-забавния кът за отделението е финализиран. Беше предоставен и  албум с детски рисунки, като  част от тях са придружени с кратки разкази, което прави използването им още по продуктивно и познавателно.  

Старшата сестра получи и декоративна картичка по случай предстоящите великденски  празници, изработена и надписана от учениците на Татяна Попова от СУ „Христо Ботев“-Кубрат.

YouTube

С решение на ръководството на отделението втората част, която е предвидена за деня на детето-първи юни, предстои да се осъществи дни преди самия празник.

„Скромно, но от сърце. Идеята ни е както децата така,  и работещи да се радват на позитивна работна обстановка и  денят им да преминава в компанията на любими детски герои или комикси“, сподели секретарят на местната комисия Надие Карагьозова, инициатор на събитието. 

„Още първите рисунки, създадоха настроение, благодарим“, каза старшата сестра Икизова и пожела започналото сътрудничество да продължи и за напред.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе