Състезание по динамична стрелба в Разград

На 02 и 03.04.2022 г. на стрелбището на Спортен клуб по стрелба „Дръзки“ се проведе състезание по динамична стрелба с късо нарезно оръжие, под наименованието MAD FOREST Handgun 2022. В съботния ден, участие в състезанието взеха начинаещи състезатели, които не са членове на спортни клубове към Българската федерация по динамична стрелба (БФДС) и не са издържали изпита по безопасност на Федерацията.

На следващия ден в спортното мероприятие участваха 54 състезатели от страната и чужбина. Състезателите премериха своята бързина и точност в следните девизии: Classic, Open, Production, Production Optics, Standart, Revolver и PCC. Оръжията, използвани от състезателите в динамичната стрелба, са пистолети и револвери с калибър 9 мм. И в седемте дизивии състезателите обстрелваха над 80 хартиени и метални мишени, подредени в шест отделни сцени на разстояние от 3 до 20 м.

YouTube

СНЦ „Спортен клуб по стрелба „Дръзки” извършва спортно – тренировъчна и спортно – състезателна дейност на собственото си стрелбище, като клуба разполага със сертифицирани инструктори, които могат да обучат всеки желаещ, дръзнал да усети тръпката от динамичната стрелба.     

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе