„Събеседник по желание“ в Профилирана гимназия „Васил Левски“-Исперих

Изключително интересен час, свързан с кариерното планиране, реализира днес инж. Светлана Иванова – учител по икономика в Профилирана гимназия „Васил Левски“ – Исперих. По желание на учениците, по идея на директора на училището и покана към преподавателя днес събеседник по желание в часа беше Иван Атанасов – старши учител по физическо възпитание и спорт и френски език.

В непринудена беседа Иван Атанасов и гимназистите разговаряха за професионалните предизвикателства пред учителя по физическо възпитание и спорт. На въпроса кои са плюсовете и минусите на професията гимназистите, насърчени от господин Атанасов, сами посочиха някои позитиви. Учител и ученици говориха за спорта и здравето, за радостта от практикуването на любимото занимание, за физическото и за психическото натоварване, за отговорността и за рисковете на професията. Господин Атанасов сподели спомени за кандидатстването, ученето, учениците, даде ценни съвети на младите хора и предложи в час по физическо възпитание и спорт да си разменят ролите на учител и ученик с Джелихан, чиято мечта е да стане учител по физическо възпитание и спорт.

YouTube

Гимназистите благодариха на господин Атанасов за ценното гостуване, а Дияна Петрова – директор на ПГ „Васил Левски“ – сподели, че с удоволствие ще наблюдава и часа по физическо възпитание и спорт, в който Джелихан ще влезе в ролята на учителя.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе