Пореден заслужен успех за баскетболистите на “Вълци-Разград”

Убедителна победа за момичетата до 14 години на СКБ „Вълци-Разград“, които в последния за сезона домакински мач надиграха „Дунав Русе 2016“ в зала “Лудогорец” в Разград с 82:51 точки.

Така момичетата се класират директно за финалите на държавните първенства един кръг преди края на първенството в Елитна група Изток.

YouTube

„Поздравявам момичетата за труда и постоянството, които ни отвеждат на финали и то в дебютната ни година в Елита. Показахме качествен баскетбол и израстване и съм горд със състезателките ни, които имат страхотни качества. Сред най-добрите 12 отбора в България сме – това говори само по себе си за високо вдигнатата летва“, сподели Пенко Велчев, треньор на Вълците.

Това е вторият отбор на СКБ „Вълци-Разград“, който се класира директно за финали след убедителното представяне на момчетата до 13 години.

От клуба благодарят за подкрепата на“ Амета“ с тяхната марка“ Лудогорско пиле“, с чиято подкрепа се осъществява участието на рекордните за клуба 11 отбора в държавните първенства.

“С подкрепата на родители и приятели в залата се създава страхотна атмосфера, истински празник на спорта! Благодарим на всички, които ни подкрепят винаги, на всички дарители и всички приятели на баскетбола. Каним и всички желаещи деца от 1 до 3 клас да се запишат и играят баскетбол с нас”, споделят от клуба, които възобновяват тренировъчния процес в школите по училища след отпадане на мерките. Повече информация за графика и условията всеки може да потърси на Facebook страницата на клуба – www.facebook.com/WolvesRazgrad

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе