Среща в Областна администрация с организационният екип на Националния 37-ми поход „По стъпките на четата на Таньо войвода“

Заместник областният управител Драгомир Златев посрещна д-р Анатоли Кънев – председател на КПД „Родно Лудогорие“ и екипът му за разяснения, относно програмата и организацията по протичане на един от най-българският патриотичен формат, съпроводен под ехото на маршева песен, запазил във времето същността и значението на Българската история, а именно Националния 37-ми поход „По стъпките на четата на Таньо войвода“ от 30 май до 02 юни 2022 г. със съдействието на Министерството на образованието и науката. Походът ще се вроведе под патронажа на президентът на Република България г-н Румен Радев.

На срещата присъстваха и председателя на Общинския съвет град Разград – г-н Стоян Ненчев и г-жа Цеци Бенонова – Главен експерт в Община Разград.

YouTube

Тази година четниците ще бъдат 200 на брой.

Молбата на д-р Кънев към г-н Златев беше да се съдейства  за организацията в Исперих и за концертът на Теодосий Спасов, който ще се състои на 30.05.2022 г. на градския площад.

Г-н Златев се ангажира да осигури представител на Областна администрация Разград за цялостно съдействие по организацията на благородната кауза, също така да окаже помощ на четниците  при евентуално посещение в ДЛС „Воден“, за да разгледат и се образоват, относно спецификата на всяко екзотично животно, намиращо се в базата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе