ОДМВР-Варна изпрати в заслужена почивка служителка с 25-годишен стаж в системата, стартирала от Разград

Снимка: ОДМВР - Варна

Със заповед от 14.04.2022 г. на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, старши комисар Атанас Михов, връчи на Анелия Събева-Станкова „Почетен знак на МВР – III степен“, за проявен висок професионализъм, безупречно изпълнение на служебните задължения и постигнати трайни резултати в работа, както  и продължителна служба в МВР. Решението е по предложение на директора на ОДМВР – Варна.

Инспектор Анелия Събева-Станкова е служител с дългогодишен опит във ведомството. Родена е на 22.04.1962 г. в гр. Разград. Постъпва на държавна служба в МВР през 1997 г. на длъжност разузнавач I степен  (ДПС) в РПУ – Разград. От 2006 г., е преназначена в РДВР – Варна на длъжност инспектор (БППМН) в група „Детска престъпност, контингент и превантивна дейност“ на сектор КП, направление „Оперативно“. В кариерното си развитие заема различни длъжности по направление „Борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни“.

YouTube

Снимка: ОДМВР – Варна

Ползва се с авторитет, както сред служителите на ОД на МВР – Варна, така и на работещите в дирекция „Социално подпомагане“- гр.Варна и РУО  Варна, с които е в непрекъснати контакти. Тя е един от основните организатори на програми „Работа на полицията в училищата“, „Детското полицейско управление“, „Ваканция здравей! Да играем безопасно!“, провеждани ежегодно под егидата на МВР на територията на Община Варна.

По време на изпълнение на държавна служба в МВР, инспектор Събева-Станкова е награждавана многократно- удостоена е с грамота от представителството на ООН в България за добри професионални успехи и превенция на противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе