Промени в движението в село Гецово заради „Фестивала на веселието“

Във връзка с провеждането на културно музикалната програма „Фестивал на веселието“ в с. Гецово в периода 05-08 май 2022 год. се въвежда временна промяна в движението както следва:

1. За периода от 10.00 часа на 05.05.2022 год. до 13.00 часа на 09.05.2022 год. се ограничава движението по улица „Добри Чинтулов“ покрай градския парк до кръстовището с ул. „Антон Страшимиров“ и по ул. „Патриарх Евтимий“ в участъка от кръстовището с ул. „Иван Вазов“ до кръстовището с ул. „Антон Страшимиров“ поради разполагане на търговски обекти и атракции. Движението ще се осъществява по обходен път ул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Антон Страшимиров“ ул. „Георги Дамянов“ и обратно.

YouTube

2. Заради провеждане на вечерните концерти за времето от 17 до 22 часа в 4-те дни се преустановява движението, престоят и паркирането на ППС-та по ул. „Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“ до кръстовището с ул. „Георги Дамянов“. Движението ще се осъществява по обходен път ул. „Иван Вазов“, ул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Марица“ и ул. „Георги Дамянов“, ул. „Иван Вазов“ и обратно.

3. Паркиране на ППС за времето на концертната програма да става в двора на закритото ОУ „Иван Вазов“, както и от дясната страна по посока на движението на съседните улици „Иван Вазов“, „Георги Дамянов“, „Бели Лом“ и др.

СЪОБЩЕНИЕВъв връзка с провеждането на културно музикалната програма "Фестивал на веселието" в с. Гецово в периода 05-08…

Posted by Кметство С.Гецово Общ.Разград on Wednesday, May 4, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе