Козметично студио в Исперих се оборудва по европроект

Подписаха договор за изпълнението на проект „Модернизация на оборудването и повишаване качеството на услугите на ЕТ „ЧАР – Илияна Тодорова”.

Финансирането е от Програмата за развитие на селските райони в рамките на мярка 6.4 „Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности” на МИГ Исперих.

YouTube

Общият бюджет на проекта е 61 574 лева, от които 42 486 лева са безвъзмездна финансова помощ, а собственото финансиране е 19 088 лева.

За да отговори на високите очаквания на клиентите и да предложи качествено обслужване получателят на евросредствата ще инвестира в оборудване за лазерна епилация, което е съвременен козметичен метод. Апаратът за диодна лазерна епилация използва високотехнологична луминесцентна технология за епилация и студена анестезия на кожата.

Като резултат се очаква привличане на нови клиенти, увеличаване на приходите от продажби, повишаване на качеството и намаляване на общото време за изпълнението на услугата. 

Проектните дейности се очаква да завършат през април 2024 година.

Областен информационен център – Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

dm petroleum

Върни се горе