Помага ли за ставите Остеомуув?

Физическата активност е от съществено значение за оптимално здраве и благополучие. Когато имате дегенерация на ставите, възпаление и загуба на костна маса, дори кратка разходка може да се превърне в болезнено физическо натоварване. Има много фактори, които допринасят за тази болка, вариращи от естествено износване, увреждане от свободните радикали на хрущяли и кости, остеоартрит и автоимунни състояния. Когато става въпрос за избор на естествен здравен продукт за болки в ставите и дегенерация, специалистите от онлайн магазин Revita.bg съветват да заложите на приема на Остеомуув. 

Какво представлява Остеомуув?

Остеомуув е хранителна добавка с грижа за ставите, за която има много положителни отзиви. Това е усъвършенствана формула с повишена здравина. Тя съдържа уникална смес от минерали и противовъзпалителни съставки, които доставят бързо и ефективно облекчение от възпалението и болки в ставите, свързани с остеоартрит. Характеристиките на хранителната добавка са следните:

YouTube

  • Осигурява комфорт при работа и подвижност на ставите;
  • Поддържаща здрава ставна структура;
  • Съдържа глюкозамин, хондроитин и метилсулфонилметан.

Глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат и метил-сулфонил-метан помагат за предпазване на хрущялите в ставите от износване, подобряват гъвкавостта на ставите. Това се подобрява от манган, бор, колаген и хиалуронова киселина, които спомагат за насърчаване на регенерацията на здравата съединителна тъкан.

Кога може да се използва Остеомуув?

Остеомуув може да се използва в следните случаи:

  • Като профилактично средство;
  • При ставни заболявания;
  • При спортуващи;
  • При възрастни над 50 г., понеже с течение на времето костната система се износва и уврежда.

Приемът на добавката се извършва задължително с храна. Препоръчителната доза е 2 таблетки дневно. За постигане на оптимален ефект и подобрение е необходимо да се приема повече от един месец. И все пак е добре да се посъветвате с вашия лекар. Той ще ви обясни по колко хапчета да приемате според състоянието и заболяването.

Задължително се консултирайте с личния лекар

Когато става въпрос за естествена защита и грижа на ставите ви, Остеомуув е правилният избор. Той е подходящ за хора с остеоартрит, ревматоиден артрит, хронични възпаления и дегенеративни ставни състояния. Не забравяйте задължително да се посъветвате с личния ви лекар относно приема на добавката, понеже той най-добре знае за вашето заболяване и оплаквания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе