Калин Сърменов и Христо Гърбов пристигат в Разград на 2 юни с комедията „Вечеря за тъпаци“

Съзвездие на Сатиричен театър „Алеко Константинов”- София,  пристига в Разград на 2 юни!

Калин Сърменов, Христо Гърбов, Веселин Ранков, Иван Бърнев, Йорданка Стефанова, Жанет Йовчева, Ана Вълчанова ще Ви разлюлеят от смях в КОМЕДИЯТА „ Вечеря за тъпаци”, която ще се играе в залата на Общински културен център -Разград на 2 юни, от 19.00 ч.

YouTube

„Експанзивна, бурна, комична, постановката  е чудесно забавление за всяка вечер. Животът е кратък и удоволствията са малко в тези пандемични години. „ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ!”  Това е посланието, което изпраща тази пиеса, в която всеки може да припознае някой от своето обкръжение. В комедията ще припознаете хора и ситуации от реалния живот предадени по толкова майсторски начин, че всичко ще ви звучи все едно присъствате на тази луда вечеря, и същевременно ще се заливате от смях!

Вечеря за тъпаци: „Тя наистина съществува! Познавам част от участниците. Мой приятел трябвало да заведе тъпак на вечеря у Кастел, но онзи тъпак се разболял. Приятелят ми, абсолютно полудял се обадил на Кастел, за да го помоли да му услужи с друг тъпак….. Между другото, сред тъпаците има една фатална категория. Тези, които винаги са на нашите услуги и са най- опасни. Единственото, което мога да кажа на тъпаците за успокоение е, че и аз съм тъпак в очите на някого.”

– Франсис Вебер

Постановката „Вечеря за тъпаци” е едно великолепно забавление и едно добро средство да се отърсим от ежедневните грижи и да се заредим с положителна енергия. Взривяващите от смях моменти ще ви карат да се усмихвате дълго във времето и ще нахрани трайно душата ви с голяма, голяма емоция.

Билети – на касата на Общински културен център – Разград.

Работно време: от  10,00 до 12,00 и от 13,00 до 18,00 часа.

Телефон за заявки: 0882 025 942

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе