ДГ ”Незабравка” празнува 55-тата си годишнина с градинско парти

Заместник-кметовете на Община Разград Добрин Добрев, Полина Иванова и Хабибе Расим бяха гости на празничното тържество за 55-тата годишнина от създаването на ДГ №5 „Незабравка”.

YouTube

Тържеството започна с внасяне на знамето на детската градина. С кратка презентация бе припомнена историята на градината. Представена бе и виртуална разходка из помещенията в сградата на реновираната по европроект на Община Разград детска градина, както и представяне на всички, които в момента работят в нея.

Всички възпитаници на градината участваха в музикалната програма заедно с приятелите на ДГ”Незабравка” – Градски мажоретен състав при ЦПЛР Център за работа с деца, директора на Детска музикална школа при НЧ”Развитие 1869” Деян Денчев, ръководителя на ДТШ”Хорче” при ЦПЛР ЦРД Жулиета Иванова. Всяка от групите бе в различна пъстра шарта, излизаше заедно за изпълненията си. Най-голям бе приносът към програмата на най-големите – четвърта група „Слънчица”, за които това бе последното тържество в детската градина, преди да тръгнат на училище. Дистанционно с видеопоздрави в програмата участваха и бивши възпитаници на ДГ”Незабравка”: балерината Соня, джудистът Теодор, футболистът Димитър, а от Вроцлав бе поздравът на клоунът Пепе.

Сред официалните гости на празника освен заместник-кметовете Добрин Добрев, Полина Иванова и Хабибе Расим бяха и: областният управител д-р Деян Димитров, директори на други детски градини в общината, бивши преподаватели, родители и пораснали възпитаници на ДГ”Незабравка”.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе