Състезание по динамична стрелба с карабина край Разград през уикенда

На 04 и 05.06.2022 г. Спортен клуб по стрелба „Дръзки“ с председател д – р Методи Ботровлиев, организира състезание по правилата на International Practical Shooting Confederation (IPSC) – динамична стрелба с карабина, под наименованието – MAD FOREST Rifle 2022. Първият ден от състезанието ще бъде от първо ниво, като оръжията, които могат да бъдат използвани от състезателите са нарезни карабини.

Участието в състезанието в събота е свободно, като не е необходимо състезателите да са членове на спортни клубове към Българската федерация по динамична стрелба (БФДС), да са издържали изпита по безопасност на Федерацията, както и да са преминали курс за безопасно боравене с оръжие. Спортното мероприятие е подходящо за всеки начинаещ, желаещ да изпробва стрелковите си умения. На следващия ден 05.06.2022 г. ще се проведе състезание от ІІ-ро ниво, в което могат да участват само картотекирани състезатели към БФДС.

YouTube

Събитието ще се проведе на стрелбището на спортния клуб, което се намира на главен път Русе – Варна, преди с. Ушинци (бившата каменна кариера). Състезателите ще обстрелват хартиени и метални мишени, подредени в шест отделни сцени на разстояние от 5 до 30 м.

Желаещите да вземат участие, могат да се запишат на място, като началния час на състезанието в събота е от 10:00 ч., а в неделя от 09:00 ч.

Всеки който желае да изпробва своята бързина и точност е добре дошъл. Клубът разполага с сертифицирани инструктори, които ще обърнат внимание на всеки начинаещ, пожелал да вземе участие в състезанието.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе