Дневен хороскоп за 8 юли 2022, петък

Овен

Жизненият потенциал е на високо равнище, но излишъкът на вътрешна енергия може да се окаже разрушителен за Вашето здраве. Звездите предупреждават за вероятност от спор на основа ревност или обида на наранено самочувствие.

YouTube

Телец

Днешният ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Близнаци

През този ден може да се сетите за нещо, което сте забравили да свършите, свързано с работата. Със сигурност не сте единствени, така че го довършете днес, но максимално се концентрирайте, за да не се получат грешки. Флиртът на работното място няма да е мираж.

Рак

Ако нещо не Ви харесва през днешния ден, не се колебайте да го промените. В крайна сметка, имено промените са ключът към успеха. Няма как да оставите нещата така, щом не Ви харесват, независимо колко време и усилия ще Ви отнеме това.

Лъв

Дори и да не се впечатлявате от много неща, днес може да имате неприятната изненада да видите, че спокойната Ви природа може лесно да бъде разклатена от едното нищо. Разговорите лесно могат да преминат в спорове без резултат.

Дева

Скрита информация може да повлияе на репутацията на влюбените представители на зодия Дева, принуждавайки ги да извършват противоречиви постъпки. Критичният поглед по отношение на собствените си възможности и великодушието към околните Ви помагат да пречупите негативните тенденции на този ден. Във всяко едно нещо се обръщайте към здравия разум и практическия подход към действителността. Финансовият крах за мнозина е неочакван и ги обърква.

Везни

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Везни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Скорпион

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да Ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие – това също изисква време. В края на деня отделете време на себе си.

Стрелец

Сериозното и отговорно отношение към всякакви въпроси Ви помага да направите приятно впечатление на другите. Някои стари проблеми могат да ви напомнят за себе си, но бързо ще им намерите решение.

Козирог

Днес просто не сте в настроение да правите нищо. Трябва да възвърнете самоувереността и оптимизма си, в противен случай всичко, което ще постигнете, ще бъде напразно. Наистина трябва да се отпуснете малко.

Водолей

През този ден няма да Ви е лесно да разберете самите себе си, затова нито се обяснявайте в любов, нито инициирайте раздяла. Изчакайте да Ви мине и не правете бели. До няколко дни всички страсти ще се успокоят. Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за Вас.

Риби

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе