Преподавател и ученици от ОУ „Васил Левски“ с награди от Националното състезание на „Кан Академия“

Една година след старта на проекта „Математиката е за всеки“ финансиран със средства от Фондация „Америка за България“, 12 шестокласници от нашето училище и техният учител по математика са отличени в националната класация на дигиталната платформа Khan Academy – Кан Академия на български. Наградите се дават от Сдружение Образование без раници, което администрира у нас платформата.

Милена Няголова е с приз за учители, най-ангажирани в състезанията по математика с Khan Academy за 2022 година.

YouTube

Нейните ученици Кенан Айше от шести „а“ клас и Никола Гявурджиков от шести „б“ клас получават ГОЛЯМАТА НАГРАДА „УПОРИТИТЕ“, заедно с ваучер от eMAG.bg на стойност 99 лева.
Поощрителни награди и ваучери по 50 лева получават Александър Василев и Георги Димчев от шести „а“ клас, Богомил Първанов и Себастиян Младенов от шести „б“ клас, Ивайло Витанов, Саша Ковачка, Камелия Гичева и Габриела Пенева от шести „в“ клас и Радост Русева и Йордан Панчев от шести „г“.

Всички шестокласници са заслужили наградите си заради заниманията си по математика в училище и у дома, като използват дигиталната платформа Кан Академия, призната за най-доброто съвременно средство за обучение по природни науки в света в момента.

Използването на образователния портал се въведе в ОУ „Васил Левски“ през изминалата учебна година като част от преподаването по математика по проекта „Математиката е за всеки“. Това стана с помощта на сдружение „Образование без раници“.

Благодарим на Милена Няголова и нейните ученици за упоритостта и креативността. Сърдечни благодарности на целия екип на „Образование без раници“, които ни помогнаха да видим и оценим предимствата на Кан Академия.

На есен екипът на проекта „Математиката е за всеки“ ще продължи да работи, като използването на Кан Академия ще се разшири.

ПРЕПОДАВАТЕЛЯТ ПО МАТЕМАТИКА МИЛЕНА НЯГОЛОВА И 12 НЕЙНИ УЧЕНИЦИ С НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА КАН…

Posted by ОУ "Васил Левски" – гр. Разград on Monday, August 1, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе