С безплатно кино в Топчии стартира превантивна кампания „Доброто започва от нас”

С безплатна кинопрожекция стартира превантивна кампания „Доброто започва от нас” на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Разград.

Инициативата е насочена към децата и родителите в по-малките населени места в общината и има за цел превенция  чрез позитивно възпитание и представяне на изконни човешки добродетели чрез Седмото изкуство.

YouTube

На малчуганите от 6 населени места и техните родители в дните преди първия учебен ден ще бъде прожектиран филмът „Чудо” с участието на Джулия Робъртс, Оуен Уилсън и Джекъб Трембли. Филмът разказва вдъхновяваща семейна история за 10-годишно момче, родено с лицеви деформации и за отношенията му с неговите връстници, които от отблъскване еволюират до приемане и приятелство.

Днес филмът, чието прожектиране в шест села е откупено от МКБППМН, ще бъде представен в село Топчии. Прожекцията започва в 18,00 ч. в залата на местното читалище. На 31 август от 20 ч. на открито е прожекцията на „Чудо” в парка до кметството на Дянково. На 1 септември от 20,00 ч. е прожекцията на стадиона в Мортагоново. На 5 септември филмът може да бъде гледан от 18,00 ч. в залата на читалището в Гецово. На 12 септември е прожекцията в село Раковски, като часът и мястото ще бъдат допълнително уточнени. На 13 септември е прожекцията в училищния двор в Стражец.

Входът и за шестте прожекции е свободен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе