Тази седмица приключва асфалтирането на велоалеята до „Пчелина“

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев извърши оглед на дейностите по обществена поръчка „Инженеринг – проектиране, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор, на обект „Ремонт на алея с трайна настилка за пешеходци, велосипедисти и хора с увредена мобилност Разград – Пчелина“.

Дейностите се извършват от „Пътно строителство“АД, които спечелиха обществената поръчка с ценово предложение от 230 000 лв.

YouTube

По-голямата част от асфалтирането на велоалеята е извършено – установиха заместник-кметът Добрин Добрев и началникът на отдел „Инвестиционни дейности“ в Община Разград Мирослав Йорданов. Очаква се при подходящи метеорологични условия асфалтирането да приключи до края на седмицата. През следващата седмица, отново при подходящо време, работниците от „Пътно строителство“ ще продължат работа по велоалеята, като дооформят банкетите, възстановят мантинелите и поставят маркировка върху новия асфалт.

Община Разград и фирмата-изпълнител призовават гражданите да се въздържат от активно използване на велоалеята, докато се извършват ремонтни работи по нея.

Ремонтните работи се извършват по цялата велоалея, която е с дължина е 5,5 км. и ширината й е 2 метра.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе