Общинският съвет на Кубрат ще заседава в петък

Общинският съвет в Кубрат ще проведе редовно заседание, което ще се състои на 28 октомври /петък/ 2022 г. от 13:00 часа в Ритуалната зала при НЧ „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Кубрат, при следния дневен ред:

1. Продажба на тринадесет незастроени урегулирани поземлени имоти в село Севар, община Кубрат чрез публичен търг с явно наддаване.
2. Кандидатстване на Община Кубрат с проектно предложение „Грижа в дома в община Кубрат“ по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05SFPR002-2.001 „ГРИЖА В ДОМА“ по Програма “Развитие на човешките ресурси” 2021-2027.
3. Кандидатстване на Община Кубрат с проектно предложение „Укрепване на общинския капацитет в община Кубрат“ по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05SFPR002-2.002 „Укрепване на
общинския капацитет“ по Програма “Развитие на човешките ресурси” 2021-2027.
4. Даване на съгласие за кандидатстване на Община Кубрат пред фонд „Социална закрила” с проектно предложение по Целева програма „ПАТРОНАЖНА МОБИЛНОСТ ЗА ДОСТАВКА НА ТОПЪЛ ОБЯД“ финансиран от Фонд „Социална Закрила” за нуждите на ДСП гр. Кубрат и осигуряване на съфинансиране по проекта.
5. Кандидатстване на Община Кубрат по Подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“, от Мярка 7 „Основни услуги и обновяваме на селата в селските райони“ от Програма за развитие на селските райони 2014-2020г.“ по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ чрез подбор на проектни предложения по процедура №BG06RDNP001-7.020 – Енергийна ефективност „Реконструкция, ремонт, оборудване и/или обзавеждане на общински сгради, в които се предоставят обществени услуги, с цел подобряване на тяхната енергийна ефективност“.
6. Кандидатстване на Община Кубрат по подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г. по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ чрез подбор на проектни предложения по процедура № BG06RDNP001-7.017 – улици „Строителство, реконструкция и/или рехабилитация на нови и съществуващи улици и тротоари и съоръжения и принадлежностите към тях“.
7. Застраховане на имоти частна общинска собственост.
8. Прехвърляне на правото на стопанисване на Автобус марка „Исузу“, модел “Класик“ с 27 места с рег.№ РР 64 94 ВС от СУ „Христо Ботев“ гр. Кубрат – второстепенен разпоредител с бюджет, на Община Кубрат – първостепенен разпоредител с бюджет.
9. Прехвърляне на краткотрайни материални активи от Община Кубрат – първостепенен разпоредител с бюджет, на Дом за стари хора с. Тертер – второстепенен разпоредител с бюджет към Община Кубрат (прехвърляне на активи от един разпоредител с бюджет на друг разпоредител с бюджет в системата на първостепенния разпоредител с бюджет в рамките на отчетна група Бюджет).

YouTube

Заседанията на Постоянните комисии към Общинския съвет ще се проведат в Заседателната зала на Община Кубрат на 26 октомври /сряда/ 2022 година, с начален час от 13.30 часа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе