Дневен хороскоп за 28 октомври 2022, петък

Овен

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

YouTube

Телец

През този ден може да чуете критика по свой адрес. Има и такива дни, но има и истина в някои думи. Приемете случващото се като безплатен съвет за промяна към по-добро и се стремете да го постигнете. Знайте, че всичко е за добра кауза.

Близнаци

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да Ви струват извънредно скъпо.

Рак

Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Не позволявайте да се възползват от щедростта и добрината Ви. Вие съумявате да преодолеете препятствията с цената на известни разходи.

Лъв

През този ден се вслушайте в здравия си разум. Главата Ви ще кипи от идеи, но повечето от тях ще са прекалено неразумни. Пазете се от тях. Ако се успокоите и се съсредоточите максимално, денят ще завърши в спокойна обстановка.

Дева

Този петък е добър ден за кулинарни приключения. Вечерта ще е перфектна с комбинацията на хубава книга или интересен филм. Отдайте се на релакс. Заслужавате го. Заемете се с възстановяване на душевното спокойствие.

Везни

Характерни за везни са три неща, които не биха могли да се определят като събития за деня, защото са тенденции, които съдбата е задействала към настоящия момент. Това са социалната стабилизация, устойчивостта и нарасналия капацитет са поемане на големи натоварвания.

Скорпион

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Скорпион. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Стрелец

Петък ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви този ден. Днес не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днес ще сте с много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви.

Козирог

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Работата на партньорски начала днес определено няма да Ви се отдава. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Водолей

Пословичното Ви хладнокръвие ще Ви бъде верен помощник. Емоциите ще търсят изход и поводи, но не им ги давайте, докато не се приберете у дома. Ако останете сами, със сигурност ще се успокоите и ще премислите всички неща в главата си.

Риби

Вие сте с тенденции. Днес ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Ще има неочаквани събития, които ща ви заредят с ентусиазъм и ще Ви накарат да кроите планове за бъдещето. Не бързайте да казвате „да“. Звездите Ви предсказват неочакван подарък или приятно известие.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе