Бъдещи първокласници с вълнуващ детски празник в ОУ „Никола Икономов“

Навръх Деня на Разград ОУ „Никола Икономов“ устрои за децата от последна група в детските градини вълнуващ празник. Бъдещите първокласници имаха възможност да опознаят новия си дом на знанието и науката, който ще прекрачат наесен с увереност и очакване.

Малчуганите разгледаха класните стаи, а в учебните кабинети танцуваха, твориха, показаха колко много знаят и колко още им предстои да научат.

YouTube

За да добият представа за необятния свят на своето бъдещо израстване, децата влязоха в шест тематични ателиета, в които ръкоделстваха, танцуваха, решаваха ребуси, наставлявани от приказни герои, наблюдаваха вулкани и производство на електричество, хапнаха и спортуваха.

Намериха нови приятелства в училищната общност, запознаха се с училищното ръководство и новите си учители, показаха готовност да се присъединят към голямото семейство на ОУ „Никола Икономов“, в което ще учат, общуват и ще поемат отговорности с подкрепа и обич.

Гост на празника бе заместник-кметът на Разград Хабибе Расим, която заедно с директора на училището Димитър Петров приветства децата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе