Втора сума за пострадалите от земетресението в Турция внесоха кубратските емпатистите, подкрепиха ги и възрастни

Ученици-доброволци към МКБППМН-Кубрат миналата седмица показаха съпричастност, като заделиха от джобните си  и заедно с техния ръководител Надие Карагьозова внесоха сума на сметка на Турското посолство, която обяви дарителска кампания за бедстващите в района на югоизточна Турция, която остана за секунди под руините на опустошителното земетресение.

Кубратската инициатива „Един ден без джобни“ в подкрепа на бедстващите в съседна Турция

YouTube

Дни след  този акт на протегната приятелска ръка и възрастни се включиха в детската инициатива. От една страна, трогнати от милия им жест, а от друга – да направят и своя личен принос. Събраната сума е внесена отново по сметка на Турското посолство.

„В трагедията победители няма. Никой не е застрахован. Днес е там, утре при нас или в друга съседска страна. Ние хората имаме огромен вътрешен потенциал на щедрост, сега е време да отворим сърцата си, кой както може и с каквото може. Благодаря на всеки отзовал се и подкрепил призива ни „ Един ден без джобни – протегната ръка и съпричастност за пострадалите от земетресението“, сподели Надие Карагьозова.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе