Прокурор от Разград бе жури на конкурс за детска рисунка на Общинския съвет по наркотични вещества в града

Прокурор Десимира Недкова от Районна прокуратура – Разград бе част от журито в конкурс за детска рисунка на тема „Полезната и опасната страна на магическия свят в интернет“, организиран от Общинския съвет по наркотични вещества в града. = Инициативата е реализирана по повод Международния ден за безопасен интернет, който всяка година се отбеляза през втората седмица на месец февруари.

Тази година Районна прокуратура – Разград даде специална награда за рисунка в първа възрастова група, където са най – малките ученици от 1 до 4 клас. Отличена бе ученичката от 3 клас в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – град Завет – Дуру Ахмед Фикрет. Момиченцето получи от прокурор Недкова ваучер за закупуване на книги, издание на Конституцията на Република България и комплект за рисуване.

YouTube

Награждаването се състоя в Общинския културен център в град Разград на 23 февруари 2023 година в присъствието на всички участници и техните близки. Децата получиха много поздравления за своето творчество и бяха насърчени да не спират да се изявяват в областта на рисуването.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе