За пореден път се проведе състезанието „Бързи, смели, сръчни“ в ОУ „Никола Вапцаров“

По традиция всяка година с много настроение и емоции в Основно Училище „Никола Вапцаров“-Разград се провежда състезанието „Бързи, смели, сръчни“.

Както досега, в него взеха участие 16 отбора от начален етап. Учениците по класове, подкрепяни във всяка от игрите от по двама родители, премериха сили в три игри, организирани от учителите по ФВС – г-жа Ралица Денева и г-н Сергей Стоянов.

YouTube

Директорът г-н Парашкевов откри състезанието, поздрави гостите, участниците и им пожела успех в надпреварата. Игрите бяха оспорвани, но накрая всички си тръгнаха емоционално удовлетворени! Родители, учители и приятели на участниците подкрепяха състезателите в битките. Нетърпеливи и амбицирани те пък следяха с интерес резултатите на информационното табло. Накрая на стълбичката се качиха най-добрите! И както се казва – „Щастието е състояние на духа!“, макар и леко разочаровани, всички бяха щастливи, но не съвсем удовлетворени от изпълнения с емоции, адреналин и спортен хъс ден.

За отличната игра отборите получиха достойни награди! Индивидуални награди връчи директорът и на състезатели с най-голям принос в надпреварата.

Тренировките продължават! Среща на терена догодина по същото време, за да премерим отново спортните си умения!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе