На 19 юли е редовното заседание на Общинския съвет в Кубрат

На 19-ти юли 2023 г. (сряда) от 14:00 часа в Ритуалната зала на НЧ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Кубрат ще се проведе редовно заседание на Общинския съвет.

В хода на заседанието ще бъде представена информация за изпълнението на бюджета на Община Кубрат и сметките за средства от Европейския съюз към 30.06.2023 г. Една от докладните записки ще разгледа кандидатстването на Община Кубрат с проектно предложение „За по-добро бъдеще в община Кубрат“ по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „За по-добро бъдеще“ по Програма за храна и основно материално подпомагане 2021-2027 г.

YouTube

Съветниците ще обсъдят и кандидатстването на Община Кубрат с проектно предложение „Подкрепа в община Кубрат“ по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програма за храна и основно материално подпомагане 2021-2027 г.

В рамките на заседанието ще бъде представена актуализация на списъка на средищни училища на територията на Община Кубрат. Също така, местните парламентаристи ще разгледат докладна за удължаване на срок на договор за наем за общински имот. Друга докладна, която ще бъде разгледана от Общинския съвет, е свързана с отдаване под наем на част от имот, който е общинска собственост, за поставяне на навес, съгласно одобрена схема по чл. 56 от Закона за устройство на територията.

В дневния ред на заседанието е включена и точка „Разни“. Постоянните комисии ще проведат своите заседания на 18 юли 2023 г. с начален час от 13:30 часа.

Очаква се това заседание на Общинския съвет – Кубрат да бъде важна платформа за обсъждане на актуални въпроси и вземане на решения от значение за общината и нейните граждани.

ПРЕДСТОЯЩО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – КУБРАТНа 19-ти юли 2023 г. (сряда) от 14:00 часа в Ритуалната зала на НЧ "Св….

Posted by Община Кубрат on Thursday, July 13, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе