При лошо време вечерният концерт от Панаира на киселото време днес ще е в Общинския културен център

Снимка: Данче Бозаджиева

Във връзка с метеорологичните прогнози Община Разград информира, че при лошо метеорологично време тази вечер вечерният концерт от 21-вото  издание на Панаира на киселото мляко и Фестивал на народните традиции и занаяти ще се проведе в залата на Общинския културен център. Ако това се наложи, ще бъда обявено допълнително, за да имат време зрителите да се придвижат до мястото на събитието.

По предварителната програма на Панаира днес на посещение в Разград ще бъде министърът на земеделието и храните Кирил Вътев. В 11,00 ч. той ще посети базара, а в 12,00 ч. ще се срещне с ръководството на Община Разград.

YouTube

За 11,00 ч. е предвидено подписването на Споразумението за партньорство и сътрудничество между Община Разград и Община Авджълар, срокът на предходния документ от същия характер изтича през тази година.

В 17,30 ч. на площад „Независимост” започва забавното състезание-щафета „Да правим таратор, а не терор!“. В него участват отбори от гостуващите състави, всеки от които, обикаляйки бегом около фонтана пред Новия театър, се снабдява с необходимите за българската студена супа продукти и приготвя свой вариант на ястието. При хубаво време дефилето на участващите във вечерния концерт състави тръгва в 20,00 ч., а в концерта половин час по-късно участват два турски състава – от Авджълар и Бурса, както и формация от Колумбия и ДТС“Капанче“ към НЧ“Напредък 1901“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе