Новият областен управител Владимир Димитров встъпи в длъжност

Новият областен управител на област Разград Владимир Димитров встъпи в длъжност днес. Той бе представен на екипа на Областна администрация от заемащия поста досега Драгомир Златев.
Владимир Димитров обяви, че ще залага на прозрачност и публичност в своите решения и действия. „Ще разчитам на отговорно и коректно партньорство с държавните институции в региона, защото имаме дълг и обща цел – да работим за всички хора в областта, независимо в кое населено място живеят“, заяви Владимир Димитров.

Той прие символично от Драгомир Златев ключа и печата на институцията и му благодари за положените усилия.

YouTube

„Отворен съм за всички добри предложения и идеи. Ако има проблеми, винаги съм готов да помогна“, обърна се новият областен управител към служителите на администрацията. Той добави, че ако е имало някакви коментари за чистка в екипа, те не отговарят на истината. „Всички сте се утвърдили на позициите си и сте се доказали с труда си, така че се надявам да работим заедно“, заяви Владимир Димитров.

Новият областен управител на Разград има сериозен професионален опит в застрахователния сектор. Той се е занимавал още с частен бизнес в сферите на търговията и строителството. Съосновател е на ФК „Лудогорие“ през 2001 г. През 2002 г. „Лудогорие“ се обединява с ДЮШ „Разград 2000“, като Димитров е член на УС на клуба до влизането му в професионалния футбол. През мандат 2015 – 2019 е общински съветник в Общински съвет –Разград, като е член на три постоянни комисии (по бюджет, финанси и икономическа политика; по околна среда, селско, горско, водно и ловно стопанство; по младежта, спорта и туризма).

Областният управител е завършил Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, с придобита магистърска степен по специалностите „Публична администрация и мениджмънт“ и „Европейска администрация и управление на проекти“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе