„Вълци-Разград“ атакува и Спортното училище за още по големи висоти

Баскетболният клуб „Вълци-Разград“, след като успя да се докаже като доминиращ клуб в България при подрастващите, вече разширява своя кръгозор и се прицели в двуразовите тренировки и доброто образование за своите състезатели. Клубът започва подбор вече и извън обсега на гр. Разград атакувайки още по големи височини.

Именно сътрудничеството със Спортното училище и  условията, които то предоставя(двуразови тренировки, безплатна храна, общежитие, екипировка, летен възстановителен лагер и качествено образование) за високи спортни постижения  в национален и международен мащаб ще допринесат до възвръщане и надминаването на името на гр. Разград в баскетбола. Да не забравим, че Спортното училище с новия директор Дениз Хамид се доказа, че и с образователната си дейност е сред най-добрите, както в община Разград така и между останалите Спортни училища в България.

YouTube

След дълги дискусии и договорки се достигна споразумение между двете страни за разширяване на обсега на Баскетболния клуб „Вълци-Разград“, не само от гр. Разград но и от цяла България. Спортното училище приема вече и момичета и момчета в профил Баскетбол. Там възпитаниците освен, че ще имат възможност за повече тренировки, ще изучават теоретически своя спорт „ режим, хранене, дисциплина и отговорност“. Завършилите ученици освен, че ще могат да кандидатстват във всички ВУЗ ще са с привилегии към Национална Спортна Академия.

Освен от гр. Разград вече има и заявени за прием ученици в Спортното училище по баскетбол момчета и момичета от Добрич, Силистра, Стара Загора, Шумен, Русе, Търговище и др. Това се дължи именно на неуморния труд и успехи на старши треньора на „Вълци-Разград“ Пенко Велчев, неговият екип и всеотдайните му и верни състезатели, които трупат все по големи отличия с всеки изминал ден.

‼️СКБ “Вълци-Разград" заедно със Спортно училище, гр. Разград обявяват конкурс за прием за 7 и 8 клас за момичета и…

Posted by Вълци Разград / Wolves Razgrad on Tuesday, August 1, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе