Ивайло Петев: Трябва да изглеждаме като отбор и да играем със самочувствие

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори ден преди реванша с Аякс в Амстердам от плейофите на Лига Европа.

„За мен е важно да се постараем да изглеждаме по начина, по който изглеждахме през второто полувреме в Разград. Пълен стадион, атмосферата ще е невероятна. Аз ще искам от нашите играчи да играят и, ако може, още по-добре. Надявам се да изглеждаме доста убедително утре и да играем без страх. Противникът сам по себе си е мотивиращ, каза треньорът.

YouTube

„Резултатът е такъв, не можем да върнем нищо. Трябва да се постараем да изглеждаме като отбор и да играем със самочувствие. Всяка една ситуация, която имаме, да търсим да я развиваме и да отбележим гол. Най-важното е да излезем и да играем с голяма доза самочувствие и да не се притесняваме, че срещу нас стои изключително голям отбор и 60 000 души на трибуните Болежки е нормално да има, но някой да липсва поради проблеми – надявам се да няма такъв. Може би всички, които са с нас, ще са на разположение за утре.“, сподели Петев.

Мачът срещу Берое не беше лош, вкарахме 5 гола. Всяка победа дава самочувствие. В първия двубой имахме четири чисти положения, които не успяхме да реализираме. Ако бяхме го направили, разликата щеше да е по-малка. Головете разделят мачовете. Надявам се утре да имаме две ситуации и да вкараме две. Има мачове, в които допускаме грешки, които до голяма степен внасят нестабилност. Сигурен съм, че утре ще играем на добро ниво. За нас всеки мач е важен. Утре е репетиция за това, коeто ни предстои. Трябва да сверим докъде сме стигнали като развитие.”, каза още той.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе