Два дни благотворително състезание “Заедно за Ачо” в парка в Разград

Благотворителни състезание ще се проведе в гр. Разград, в Северен Градски Парк, на терена пред сцена “Ронда” и ще започне на 02.09.23 в 9:00 часа и ще продължи до 03.09.23 в 16:00 часа.

Ще бъде с благотворителна кауза “Заедно за Ачо”.

YouTube

Снимка: Данче Бозаджиева

Ние, от “Арената на ТИТАНИТЕ”, сме N на брой спортни личности. Всеки с различен характер и всеки силен в различна спортна област. Може да сме различни, но сме обединени от една обща цел и сме тук, за да я постигнем.

Целта е да се направят спортно-развлекателни игри с благотворителна цел и да се помогне на хора в нужда. Игрите, които ще де покажат на откритите арени в парк, гора, паркинг, спортна площадка, двор и всякакви открити площи след природата, ще са от типа на ТВ предаванията като “ФЕРМАТА”, ”ИГРИ НА ВОЛЯТА” и “СЪРВАЙВЪР”.

Снимка: Данче Бозаджиева

Ще се опита да се правят събития през два месеца с участници от всякакви пол и възраст. Изпитанията ще бъдат многокомпонентни. В тях ще можете да тествате своите физическа сила, издръжливост, бърз ум, баланс. Ще има моменти, в които ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт и ще искате да се откажете, но точно тук е моментът да покажете своята воля.

Снимка: Данче Бозаджиева

В част от изпитанията ще бъдат включени игри, с които сме се забавлявали, когато сме били деца, и по този начин да се покаже на подрастващото поколение, че може да се забавлява и без мобилни устройства. Същевременно с това, ще се постараят да върнат назад лентата от спомени на по-възрастните зрители и участници.

От “Арената на ТИТАНИТЕ” са казвали: “Този или тази как така не могат да минат това трасе или как така не могат да издържат 5 минути на дадено изпитание?!?!”.
Запиши се и се тествай. Ние ще определим колко участници ще ни трябват за дадено събитие и първите, които се запишат и попълнят дадената бройка, ще бъдат записани като участници.
Всеки играч ще има входна такса.

80% от таксата ще бъде директно преведена по благотворителната сметка на лицето, за което ще помагаме ,а останалите 20% ще бъдат за разходи по организацията, която сме вложили за игрите.

Всяко едно събитие ще бъде минимум два дни (събота и неделя) и ще включва 7-8 на брой индивидуални игри за всеки участник и по една отборна игра. Отборите ще се разпределят на база жребий, в който ще има равен брой жени и мъже. На всеки ще се отчита индивидуално време и на база дадените времена ще се събират точки. В последната игра 4 мъже и 4 жени с най-добри времена и същевременно събрали най много точки ще играят финална битка за излъчване на един победител при мъжете и един при жените.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе