Емпатистите поздравиха служителите от РСПЗН-Кубрат

В навечерието на 14 септември – професионалният празник на българския огнеборец, доброволците към местната комисия в Кубрат посетиха местната пожарна и връчиха поздравителен адрес по случай утрешния им празник. Доброволците Мелиса, Симге и Акън бяха посрещнати радушно от Юлиян Йорданов, който им създаде и много положителни емоции.  Показа им гаража с пожарните коли и уважи молбата на децата,  като се снима с тях.

YouTube

За 9-годишният Акън събитието ще остане незабравим спомен. Това е   първото му  участие като доброволец към местната комисия и получи възможност да се снима с предпазна каска на огнеборец. За доброволчеството, което прояви, малчуганът получи и похвална грамота от секретаря на местната комисия д-р Надие Карагьозова, която насърчава и мотивира подрастващите да бъдат граждански активни и отговорни.

Припомняме, че в началото на лятната ваканция ученици от СУ „Христо Ботев“ с класен ръководител Цветомира Стоянова в партньорство с МКБППМН проведоха превантивна среща с ръководителя на местната служба Ивайло Иванов и излъчиха послание „Лято без пожари“. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе