Музикална школа при Народно читалище „Развитие 1869“ стартира прием на деца и младежи за новия творчески сезон 2023/2024

Музикална школа при Народно читалище „Развитие 1869“ стартира прием на деца и младежи за новия творчески сезон 2023/2024.

Заповядайте, присъединете се към културната емблема на Разград! Станете част от традицията, която се гради почти 70 години, от както е създадена Школата – през 1955!

YouTube

Днес, Музикална школа „Илия Бърнев“ е единственият образователен център в Разград, с ефективна форма на индивидуално обучение по музика и солфеж.
Три класа „Пиано“, Клас „Цигулка“, Клас „Китара“, Клас „Вокално майсторство“ и Детска вокална група са готови да посрещнат своите нови ученици, за да ги просветят в най-въздействащото изкуство – нейно величество Музиката, без която не можем.

Обучението по музика, освен че разкрива дарбата, формира характера като изгражда воля и дисциплина. Това е предпоставка за успеха в училище и солидна подготовка за предизвикателствата на живота.

Народно читалище „Развитие 1869“ предоставя своята сцена и театрална зала, за да превърнем музикалните ви мечти в реалност!

За контакт: Деян Денчев моб. 0897970123

Музикална школа при Народно читалище „Развитие 1869“стартира прием на деца и младежи за новия творчески сезон 2023/2024.Заповядайте, присъединете се към културната емблема на Разград! Станете част от традицията, която се гради почти 70 години, от както е създадена Школата – през 1955! Днес, Музикална школа „Илия Бърнев“ е единственият образователен център в Разград, с ефективна форма на индивидуално обучение по музика и солфеж.Три класа „Пиано“Клас „Цигулка“Клас „Китара"Клас „Вокално майсторство“ и Детска вокална група са готови да посрещнат своите нови ученици, за да ги просветят в най-въздействащото изкуство – нейно величество Музиката, без която не можем!Обучението по музика, освен че разкрива дарбата, формира характера като изгражда воля и дисциплина. Това е предпоставка за успеха в училище и солидна подготовка за предизвикателствата на живота. Народно читалище „Развитие 1869“ предоставя своята сцена и театрална зала, за да превърнем музикалните ви мечти в реалност! За контакт: Деян Денчев моб. 0897970123

Posted by Народно Читалище "Развитие 1869" – Разград – Официална страница on Saturday, September 9, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе