Капански ансамбъл – Разград стартира новия творчески сезон с няколко събития (ВИДЕО)

Директорът на Капански ансамбъл – Разград Светослав Стойчев даде пресконференция в регионалния клуб на БТА във връзка със старта на новия творчески сезон.

„В четвъртък, 28 септември, от 18:00 ч. в залата на ОКЦ – Разград, съвместно с поетесата Тоня Борисова – поетесата на живите книги. Участие ще вземе и народната певица Калинка Вълчева. Събитието ще бъде с вход свободен, всеки е добре дошъл.“, сподели Светослав Стойчев.

YouTube

Стойчев обяви още едно важно събитие в предстоящата програма и то е съвместно с ДА „Филип Кутев“. Събитието ще се проведе на 19 октомври, четвъртък, в залата на ОКЦ – Разград. Билетите са пуснати в продажба в мрежата на eventim, както и на касите на центъра.

На 26 октомври ансамбълът ще вземе участие в концерт „Вечер на ансамблите“, който ще се проведе в Сливен. Освен Капански ансамбъл – Разград, участие ще вземат и Ансамбъл Сливен и Ансамбъл за народни песни – Пазарджик.

„В понеделник, 9 октомври ще се проведе конкурс за нови кандидати, които желаят да се присъединят към редиците на ансамбъла. Все още тече срокът за кандидатстване, ако все още има желаещи, могат да се запишат“, завърши Стойчев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе