Детската арена на титаните събра близо 11 669,80 лева за малката Цвети

С гордост в сърцата и сълзи от щастие в очите организаторите  на второто издание на Арена на Титаните го обявиха за напълно успешно.

Има няколко причини за това твърдение.

YouTube

На първо място в състезанието с кауза се включиха 26 деца – 13 момичета и 13 момчета, уж деца, а всъщност големи и зрели хора, с хъс за игра и победа.

На следващо място – имахме 13 ментори, хора, отделили от своето време, подарявайки го на децата и най-вече на благородната кауза, за която се бяхме събрали всички ние.
Продължаваме с всички, които помогнаха на терен, нашите секунданти, нашата дясна ръка.

Не на последно място прекрасната публика, която окуражаваше както своите близки, така и останалите участници в Детската Арена на Титаните, защото всички показаха завидни умения в нелеките препятствия и предизвикателства.

Щастливи сме, защото успяхме да съберем близо 11 669,80 лв. за Цветина Кулева. Сумата ще бъде използвана за закупуването на подходящ и комфортен автомобил, който ще бъде дарен и с който придвижването из различните клиники и болници в България да бъде облекчено…, доколкото е възможно това. Цвети бе истински герой и присъстваше през цялото време на Арената, усещайки положителната енергия на присъстващите. Пожелаваме й бързо възстановяване!

А на всички наши приятели и съмишленици пожелаваме да следват сърцето и мечтите си винаги и по всяко време. Цялостната идея да има състезание с подобен характер на Арената на Титаните е именно всеки да надмине себе си и очакванията си на какво е способен в ситуация под адреналин. Ние, организаторите, се надяваме тази емоция да доставя удоволствие и удовлетворение, а не да предизвиква конкурентност. Несъмнено спортният хъс го има, и ние го виждаме, но повече ни очарова способността на децата (и на възрастните) да играят в отбор, да са сплотени и да си помагат.
Обединени от ДОБРОТО и стремежа да помагаме, организирахме един малък празник в град Разград и обещаваме това да не е последното състезание.

Дори леееекичко ще ви загатнем, че през пролетта на 2024 г. предстои FAMILY Arena of TITANS.

Малко след това, в края на м. май и началото на м. юни, ще бъдем свидетели на ТИТАНИТЕ – WOMAN & MAN.

Благодарим на всички спонсори, дарители, на абсолютно всеки, който прие да е част от това прекрасно събитие. Прекрасно, благодарение на вас!

Очаквайте скоро снимки и видеа от 14 и 15 октомври и останете с нас до края!

Ние сме заразни и заразяваме с добро!

С гордост в сърцата и сълзи от щастие в очите искаме да обявим второто издание на Арена на Титаните за напълно…

Posted by Титаните on Tuesday, October 17, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе