Спешно търсят нови средства за кампанията „Заедно за МАРТИ“

Кампанията „Заедно за МАРТИ“ отново набира спешно средства за лечение на детето. „Все още сме в болницата и на 16 октомври заплатих от личната сметка, лекарство за имунната система, което беше влято в събота на стойност 1 351 евро и са преляти до сега 5 пъти тромбоцити, които отделно са заплатени, както и лекарства от аптеката.“, споделя майка му.

Отново на 16 октомври се направи и превод към болницата от дарителската сметка, за предстоящия курс химиотерапия, които наближава и са заплатени 8 570 евро. Документи за тези платени средства, ще кача като събера всичките фактури.

YouTube

След това плащане средствата в дарителската сметка са изчерпани и се търсят нови такива.

Всеки курс химиитерапия е на стойност 8 570 евро. За сега са предвидени още 3 курса химиотерапия, на които общата им стойност възлиза на 25 710 евро. Какво предстои още, като лечение и колко средства, ще са необходими не се знае.

Сарком на Юинг е рядко, тежко онкологично заболяване. Дълга и трудна е борбата, но и скъпа. Марти обаче се справя с нея, а ние се Молим, да се съберат средства и той да не прекъсне лечението си! Може да поставите и вие, кутия за дарение във Вашия търговски обект, мероприятие, или събитие! Може да организирате благотворителен концерт, базар, турнир, състезание или всякакви други идеи, които можете да предложите! Неговата битка продължава и той има нужда от Вашата помощ и финансова подкрепа, за да продължи напред!

✅ ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА в лева
ТИТУЛЯР МАРТИН МИХАЙЛОВ ХРИСТОВ
IBAN: BG44 CECB 9790 10J1 4490 00
BIC: CECBBGSF
ЦКБ АД клон Разград

✅ СМЕТКА НА МАЙКАТА в лева
ДЕСИСЛАВА ИВАНОВА МИХНЕВА
IBAN:BG17 CECB 9790 10E9 2799 00
BIC:CECBBGSF
ЦКБ АД клон Разград

✅ PayPal – [email protected]
✅ Revolut – Revtag: dmihneva

Телефон за връзка: 0898575806

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе