Силен старт за баскетболистите на Вълци-Разград

С три убедителни победи в Елитна група Изток на първенството за подрастващи стартира сезонът за разградчани. Момичетата до 14 години победиха безапелационно Дунав Русе 2016 със 74:27 т. в Разград, след което победа постигнаха и девойките до 16 години, като надвиха същия съперник, но в среща, играна в Русе, със 78:54 т. Убедително се справиха със своя дебют в Елита и момчетата до 14 години, които бяха безкомпромисни срещу Черно море Тича в мач, игран във Варна, спечелен от Вълци-Разград с 62:32 т.

Още тази седмица предстоят нови предизвикателства.

YouTube

В сряда, 25 октомври Разград е домакин на турнир от държавното първенство за момчета до 12 години. Вълците играят в зала Абритус в 09:00 ч. срещу Светкавица и в 13:30 ч. срещу Ънстопабъл Добрич.

Баскетболната седмица продължава на 27 октомври в 12:30 ч. в Търговище, където ще бъде изигран втори кръг от Елитна група Изток за момичета до 14 години. Вълчиците гостуват на Светкавица Търговище. В същия ден отново в Търговище своя дебют ще направят и момчетата до 16 години, които ще се изправят срещу Светкавица Търговище в 09:00 ч. и Ънстопабъл Добрич в 14:30 ч.

На 28 октомври Разград ще бъде домакин на втори кръг от Елитна група Изток за момчета до 14 години. В 12:00 ч. нашите момчета ще приемат в първи домакински мач отбора на Ънстопабъл Добрич.

На 29 октомври дебютират и юношите до 17 години, които играят в Шумен срещу Шумен в 09:00 ч. и в 15:15 ч. срещу Черно море Тича.

„Каним всеки да посети мачовете ни и да се наслади на играта на децата, които достойно представят Разград. Благодарим за подкрепата на всички приятели, родители, на дарителите и на „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, които правят възможно участието на над 100 деца в първенствата на най-високо ниво!“, споделят от клуба.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе