С турнир по волейбол МКБППМН отбелязва Деня на толерантността

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Разград ще отбележи 16 ноември – Международния ден на толерантността с провеждане на Общински турнир по волейбол под надслов „Играем честно,  общуваме толерантно“. Състезанието се организира съвместно с ЦПЛР УСШ“Руси Бухтев“. Целта на турнира е да спомогне за изграждането в подрастващите от общината на умения за толерантно общуване, взаимно уважение, спортсменство и честна игра, а също и да популяризира дейностите на УСШ и да даде възможност за изява на учениците в областта на спорта.

За заявка за участие се счита присъствието на учител от съответното училище на техническата конференция, която ще се проведе на 8 ноември от 16,00 ч. в спортна зала „Лудогорец“. В тази зала ще е и самият турнир, срещите ще се играят на 16 и 17 ноември.
Турнирът е за възрастова група 5-7 клас момчета и момичета. Отборите, които трябва да са от училища в община Разград, може да включват до 12 състезатели.

YouTube

Наредбата за провеждане на Общинския турнир по волейбол „Играем честно, общуваме толерантно“ е утвърдена от ръководствата на: Община Разград, РУО-Разград, ЦПЛР УСШ“Руси Бухтев“ и МКБППМН.

Отборите, класирали се на първите три места, ще бъдат наградени с купи и материални награди.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе