Възстановиха на работа бившия началник на отдел „Миграция“ (ВИДЕО РЕПОРТАЖ)

Обвиненият бивш началник на отдел „Миграция“ към ОДМВР-Разград е възстановен обратно на работа. Павел Маринов в момента е в отпуск. Това съобщиха на извънредна пресконференция директорът на ОДМВР-Разград Мирослав Иванов и окръжният прокурор Тихомир Тодоров. 

Оказва се, че това е абсолютно в рамките на Закона на МВР. Според него всеки служител на органите на реда, който има промяна на тежка мярка „задържане под стража“, бива възстановен на поста си.

YouTube

Обвиненията срещу Маринов обаче не са отпаднали. Предстоят още експертизи.

Задържаха началника на група „Миграция“ към ОДВМР – Разград при съвместна акция на „Вътрешна сигурност“ и Окръжна прокуратура-Разград

Припомняме, че през август т.г. при съвместна акция на дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР и Окръжна прокуратура-Разград е задържан Маринов, още двама мъже, съпричастни към извършеното престъпление, както и две жени, извършвали преводачески услуги. Те са организирали престъпна схема за посредничество при набирането на кандидати за получаване на виза тип D, даваща право на дългосрочно пребиваване в Република България.

Работата по случая продължава.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе