Баскетболните победи на Вълци-Разград продължават

В събота в зала Абритус се изиграха две срещи от Елитна група Изток от държавните първенства за подрастващи. Отборите на Вълци-Разград бяха подкрепени от родители, приятели, както и от талисмана на ПФК „Лудогорец“ – орела Фортуна, който донесе късмет на разградските баскетболисти.

С победа зарадваха публиката момчетата до 14 години. В трети кръг от Елитна група Изток те демонстрираха огромно желание за победа и надвиха настоящия републикански шампион в тази възраст – Доростол Силистра с 49:46 т. За сравнение – само преди четири месеца разградчани отстъпиха пред същия съперник на финала на републиканското първенство с разлика от 20 точки.
Във втората среща за деня момичетата до 14 години излязоха като фаворит срещу дебютанта в Елита – отбора на Асеновец 2005, който е съставен от момичета с година по-малки. Разградчанки се справиха с лекота и завършиха двубоя с 91:25 точки.

YouTube

„Страхотното начало на сезона за всички отбори на Вълци-Разград е резултат от много работа и отдаденост. Поздравяваме всички наши състезатели, които взимат пример от най-добрите и всеки ден са в залата! Благодарим на „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, както и на всички дарители, че ни дават шанса да работим интензивно и да прославяме Разград на национално ниво. Благодарим на Община Разград са перфектните условия за тренировъчен и състезателен процес в зала Абритус „, споделят от клуба.

Следващият домакински турнир на Вълците е на 14 октомври, когато юношите до 16 години посрещат Стар Баскет Варна в 09:00 ч. и Светкавица Търговище в 15:15 ч. Всички баскетболни фенове са добре дошли в зала Абритус да наблюдават срещите на живо.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе