ЧРД! Razgrad News стана на 6 години

Преди 6 години стартира онлайн медията Razgrad News. Тогава не сме си и представяли, че ще достигнем това, което сме днес. За тези изминали 6 години нашата аудитория наброява над 1 300 000 души. В това число влизат последователи в социалните мрежи, членовете на регионалните групи и абонираните за директни известия в сайта и мобилното ни приложение. Статиите ни се четат от хора не само в България, но и в САЩ, Германия, Турция и други. 

Равносметката за 2023 година сочи, че нашите новини са били прочетени от над 717 195 души, които са генерирали над 8 492 438 импресии. Затвърдихме и нашите дългогодишни партньорствa с редица дигитални агенции, които се доверяват на нашата медия и останалите от нашата Североизточна медийна група за своите SEO link building статии.

YouTube

През тези 6 години бяхме неотлъчно до всяка точка на събитията и успяхме да предоставим на нашите читатели коректната гледна точка на нещата. Тази година успяхме да подготвим и предизборно студио, в което участваха всички кандидат кметове на Община Разград. Също така, през тази година завършихме и нашето подкаст студио, в което очаквайте с нова визия и сили новите епизоди съвсем скоро. Razgrad Podcast е създаден с основната цел да покаже, че успешни хора има и в малките градове и, че развитието е възможно навсякъде, стига човек да е достатъчно упорит. Поредицата Razgrad Podcast запознава с хора от малкия град с високи личностни и професионални успехи.

Освен аудиторията в социалните мрежи, Razgrad News разполага с над 25 000 абонати за push известия (мигновени известия след публикуване), които получават всички материали на своите мобилни телефони или компютри. Също така, нашата медия е одобрена от агрегатора на Google за новини – Google News. Razgrad News е онлайн медията, която е класирана на първа позиция по ключова дума „Новини Разград“ в най-популярната търсеща машина Google.

Нашият екип ще продължава да бъде първоизточникът на точна и проверена информация за събитията в Разград, региона, страната и света. Благодарим на нашите читатели, че ни подкрепят, като се информира за актуалните новини в област Разград, на всички партньори и колеги от институциите за сътрудничеството през тези години.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе