Кметът Добрин Добрев откри 34-ия Коледен учителски турнир

Кметът на Община Разград Добрин Добрев откри 34-ия Коледен учителски турнир. Организатори на спортното събитие са Регионалното управление на образованието, ОК“Спорт в училище-Разград“ и Община Разград, като местната управа осигурява купите за победителите.

Г-н Добрев поздрави за организационните умения неуморния експерт по спорт в РУО Николай Миланов, който има основен ангажимент към подготовката и провеждането на надпреварата за учители. Кметът пожела на учителите-спортисти след отговорните си ангажименти в мисията да обучават децата на Разград да продължат да намират време и да спортуват, защото спортът е здраве и дисциплина. Кметът Добрин Добрев призова и за фейърплей в оспорваните състезания, пожела да победят най-добрите в отделните спортове.

YouTube

Коледният учителски турнир е в четири вида спорт, участват общо 49 отбора. Първият старт бе в най-масово състезание – по бадминтон. В него участват 15 женски и 7 мъжки отбора. Срещите им са днес в спортна зала „Лудогорец“. Утре пак там започват баскетболните мачове. В тях участват общо 7 отбора. В сряда, 22 ноември, в залата на ОУ“Васил Левски“ са футболните срещи на общо 5 женски отбора. 15 са отборите по волейбол. Те ще играят срещите си в понеделник и вторник 27-28 ноември в спортната зала на ПГПЧЕ“Екзарх Йосиф“.

Posted by Община Разград on Monday, November 20, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе