Капанският ансамбъл поздрави работещите и живеещите в Дома за стари хора за Деня на християнското семейство

Артистите от Капанския ансамбъл поднесоха своя специален поздрав към работещите и живеещите в Дома за стари хора в Разград.

Поводът – Денят на християнското семейство и 19-ят рожден на Дома за възрастни хора. Гостите изнесоха весела музикална програма от български народни песни и танци, с които просълзиха и стоплиха сърцата на възрастните хора, които ги аплодираха бурно.

YouTube

Сред гостите на събитието бяха г-жа Росица Бобчева Директор Дирекция „Социално подпомагане“, както и представители на много социални институции. Началникът на Отдел „Социални услуги и здравеопазване“ при община Разград г-жа Лейман Тюлеоглуева прочете поздравителен адрес от името на кмета на община Разград Добрин Добрев, а водосвет за здраве отслужи отец Димитрий.
В концертната програма се включиха и талантливите танцьори на Емилия Петкова от школата по танци „Еми денс“ , както и от школата по изкуства „Enjoy music & art school“ с директор вокалният педагог и преподавател по пиано Адриан Маджаров.

В Деня на християнското семейство – 21 ноември гости и домакини на Дома за стари хора се разделиха с усещането, че най – голямото наследство за всички нас е благословията на родителите.

Капанският ансамбъл поздрави работещите и живеещите в Дома за стари хора за Деня на християнското семействоАртистите…

Posted by Капански Ансамбъл on Tuesday, November 21, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе