Общинската червенокръстка организация в Исперих проведе редовното си отчетно събрание

През миналата седмица общинската червенокръстка организация в Исперих проведе редовното си отчетно събрание, председателствано от госпожа Нуртен Мехмед. Председателят на общинската червенокръстка организация господин Аксел Кючюк отчете извършеното през годината. Обект на отчета бяха хуманитарната, организационната дейности в общинската червенокръстка организация, както и готовността на общинската червенокръстка организация за оказване на подкрепа по време на бедствия, като част от областната структура.

Господин Кючюк подчерта и значимата роля на клуб „Добротворци“ от Профилирана гимназия „Васил Левски“, с ръководител госпожа Сема Алиева. Д-р Кехайова изрази специалната си благодарност към госпожа Сема Алиева и добротворците от Профилирана гимназия „Васил Левски“, Исперих, за всеотдайната целогодишна работа в името на хуманната кауза. Дияна Петрова, директор на ПГ „Васил Левски“, поздрави всички доброволци към БЧК и всички добротворци, помагащи на хора в нужда.

YouTube

Джем и Айдан – доброволци към БМЧК от ПГ „Васил Левски“, Исперих – участваха активно в отчетното заседание. Младият доброволец Джем Раиф сподели пред делегатите на общинското червенокръстко събрание мотивите си да стане доброволец в БМЧК с думите, че в БЧК се чувства „у дома си“. Деветокласникът предложи сувенирите, подготвени от БЧК – Разград, да бъдат предоставени за коледно-новогодишния базар в Гимназията за участие в коледната фондонабирателна кампания на БЧК с мото „Милосърдие“.

ДОБРОВОЛЦИТЕ КЪМ БМЧК ОТ ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ИСПЕРИХ, БЯХА ПОЗДРАВЕНИ НА ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ НА БЧКПрез…

Posted by Профилирана гимназия "Васил Левски" гр. Исперих on Friday, December 22, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе