Представиха книгата „Човек крачи до съдбата си“ в Разград (ВИДЕО)

Писателката Снежана Желязкова представи новата си книва „Човек крачи до съдбата си“. „Стихиите не са подвластни на времето ни, на живота ни. Ние зависим от тях“, сподели тя пред журналисти в Разград. Това е шестата й книга след „Букварче за родители“, „Плетени мисли“, „Благодаря ти животе“, „Живея, за да обичам“ и „И днес съмва“. Официалното представяне на книгата ще бъде в петък.

„Искаме или не, животът ни минава сред стихиите – огън, вода, земя, въздух. Те са съдбата ни, нашето е събрано в Дух и душа“, разказа за новата си книга Желязкова. Тя добави, че героите са обикновени хора с особени съдби. По думите й всяко име носи някакъв замисъл на човек, когото тя познава.

YouTube

Авторът на корицата e внучката на писателката Теодора Стоянова. Пред журналистите тя сподели, че се чувства поласкана от предоставената й възможност.

Средствата от продажбата на книгата на Снежана Желязкова ще бъдат предоставени за закупуване на сценични костюми на Танцова формация „Пулс“. Предвижда се книгата да бъде представена и в други населени места.

А ето и пълния запис от представянето на книгата по-рано днес.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе